6μηνο + Δώρο όλος ο Χειμώνας! Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σήμερα ενώ η συνδρομή σου θα αρχίσει στις 01/03/2019. Απεριόριστη χρήση Fitness & Weights, Cardio Theater και Ομαδικών Προγραμμάτων στο Fitness Forum, το Top Greek Gym στην Καρδίτσα! Για σένα που αναζητάς οικονομικά γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα!

6μηνο + Δώρο όλος ο Χειμώνας! Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σήμερα ενώ η συνδρομή σου θα αρχίσει στις 01/03/2019

Έκπτωση
69%
Κερδίζεις
259€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Super προσφορά που σου κάνει δώρο όλο το Χειμώνα! Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σήμερα ενώ η συνδρομή σου θα αρχίσει στις 01/03/2019.

Σχετικά με τη Συνδρομή

Απόλαυσε τη γυμναστική στο Fitness Forum το μεγαλύτερο χώρο άσκησης, αδυνατίσματος και αισθητικής στην Καρδίτσα με μοναδικές εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Το ιδανικό χρονικό διάστημα για όσους γυμνάζονται αλλά δεν είναι έτοιμοι να κάνουν τη γυμναστική τρόπο ζωής. Αν αναζητάς ένα πακέτο μικρής χρονικής διάρκειας, σε τιμή ευκαιρίας, και δεν διαπραγματεύεσαι την ποιότητα του χώρου στον οποίον γυμνάζεσαι, τότε αυτή η προσφορά είναι ιδανική για σένα. Κανένας δεν προσφέρει στους πελάτες του χαμηλότερο συνολικό κόστος. Ο συνδυασμός της τιμής του πακέτου, της αξιοπιστίας του Fitness Forum και των υπηρεσιών που προσφέρει είναι ασυναγώνιστος.

Στο κορυφαίο γυμναστήριο της Καρδίτσας θα βελτιώσεις την υγεία σου, την εμφάνιση σου, την φυσική σου κατάσταση, και την ψυχολογία σου κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας.

 • Κάνε προθέρμανση ή γύμνασε την καρδία και το σώμα σου στους διαδρόμους, ποδήλατα και ελλειπτικά τελευταίας τεχνολογίας ενώ παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα στην τηλεόραση.
 • Γυμνάσου στην αίθουσα Fitness & Weights για μυϊκή ενδυνάμωση. Ικανοποίησε όλες τις προπονητικές σου επιθυμίες και στόχους σου εκτελώντας κλασικές αλλά και σπάνιες ασκήσεις στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας.
 • Διασκέδασε και απέφυγε τη ρουτίνα ενώ γυμνάζεσαι στην αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων του κορυφαίου γυμναστηρίου της Καρδίτσας με ένα από τα δημοφιλή και μοναδικά προγράμματα μας.

Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει. Δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί αθλητής ούτε χρειάζεται να έχεις ξανακάνει γυμναστική. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου να σε βοηθήσουμε μέσα από τη γυμναστική να:

 • Βελτιώσεις την στάση του σώματός σου,
 • Καλυτερεύσεις την εξωτερική σου εμφάνιση,
 • Αυξήσεις τον βασικό σου μεταβολισμό,
 • Χάσεις λίπος,
 • Αναπτύξεις δυνατότερο και οστικά πυκνότερο σκελετό,
 • Αποκτήσεις ορμονική ισορροπία,
 • Βελτιώσεις την υγεία και την καρδιαγγειακή λειτουργία σου,
 • Εκτονωθείς, μειώσεις το στρες και βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Μάθε περισσότερα για το Fitness Forum

Fitness Forum

To γυμναστήριο Fitness Forum ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο μεγαλύτερος χώρος άσκησης, αδυνατίσματος και αισθητικής στην Καρδίτσα, με μοναδικές εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ., άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό. To Fitness Forum Gym στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Καρδίτσας προσφέροντας τους το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών γυμναστικής, δίαιτας και ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.