3μηνο Μεταβολικό Αδυνάτισμα + 3 Μήνες Γυμναστήριο + χρήση Hacks Αδυνατίσματος έως 3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με Vacu ή Power Slim ή Μηχανημάτων Αισθητικής. Εξάλειψε το τοπικό πάχος, απαλλάξου από την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα πέτυχε σύσφιξη και γράμμωση στο Fitness Forum, το Top Greek Gym στην Καρδίτσα. Για εσένα που αναζητάς οικονομικά, γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα.

3μηνο Μεταβολικό Αδυνάτισμα + 3 Μήνες Γυμναστήριο με την χρήση Hacks Αδυνατίσματος σε συνδυασμό με Vacu ή Power Slim ή Μηχανημάτων Αισθητικής

Έκπτωση
84%
Κερδίζεις
1,108€
Ρίξε την τιμή 4€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Μεταμορφώσου μέσα σε 3 μήνες στο καλύτερο γυμναστήριο της πόλης. Το πακέτο περιλαμβάνει Μεταβολικό Αδυνάτισμα με χρήση του Hacks Αδυνατίσματος έως και 3 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με Γυμναστήριο ή Vacu ή Power Slim ή Μηχανημάτων Αισθητικής. Μην το χάσεις!

Μάθε περισσότερα για το Γυμναστήριο

Σχετικά με τα Fitness Hacks™

Το Κορυφαίο Προπονητικό Σύστημα είναι Επιτέλους Εδώ!
Σου Παρουσιάζουμε το Highly Aggressive Composite Kinetic System™ – HACKS™.

Ένα εξαιρετικά επιθετικό, σύνθετο προπονητικό σύστημα αμερικανικής προελεύσεως που κινητοποιεί το σώμα σου ανάλογα με τον συγκεκριμένο στόχο σου για να σε μεταμορφώσει μέσα σε 90 μέρες εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το προπονητικό σύστημα HACKS™, που στην Ελλάδα προσφέρεται μόνο από τα Top Greek Gyms, αποτελείται από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα για κάθε στόχο και προσωπική ανάγκη.

Μην σπαταλάς πια τις ελπίδες σου. Μην χάνεις πια χρόνο με προγράμματα που δεν δουλεύουν καλά, δεν δουλεύουν γρήγορα ή δεν δουλεύουν καθόλου!

Τα HACKS™ θα σε μεταμορφώσουν…!!

Τα HACKS™ εξαφανίζουν ό,τι σε εμπόδιζε να πετύχεις, γιατί είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του fitness. Τα HACKS™ σου προσφέρουν τα προπονητικά προγράμματα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μιλήσεις με έναν HACKS Trainer™ στο Fitness Forum, το Top Greek Gym στην Καρδίτσα, και να ξεκινήσεις.

HACKS™ Αδυνατίσματος!
Με το Μεταβολικό Αδυνάτισμα επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε 90 μέρες! Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, η μέθοδος HACKS Αδυνατίσματος™ εξασφαλίζει το ταχύτερο και υγιεινότερο αδυνάτισμα για κάθε σώμα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει επανεκκίνηση του μεταβολισμού για να μην επανέλθει το ανεπιθύμητο βάρος μετά την επίτευξη του στόχου.

Μην Αναβάλλεις άλλο τα Όνειρά σου.

Κλείσε ένα Ραντεβού και γίνε Fitness Hacker™ Σήμερα!

Απαιτείται να είσαι μέλος του γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα HACKS είναι τριών μηνών και περιλαμβάνει τρεις ειδικές προπονήσεις την εβδομάδα σε συνδυασμό με χρήση του κλασικού γυμναστηρίου.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ την οποίαν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε γιατί τα προγράμματα έρχονται από την Αμερική που μας επιτρέπει συγκεκριμένες θέσεις το μήνα για να ελέγχει την ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Σχετικά με το Vacu

Το Vacu είναι μια επαναστατική μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τα αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης σε συνθήκες υποπίεσης, την πιο εξελιγμένη μορφή μη χειρουργικής λιποαναρρόφησης! Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί την αιμάτωση του λιπώδους ιστού και τη δημιουργία τριχοειδών αγγείων, με αποτέλεσμα να καταπολεμά την κυτταρίτιδα και να βοηθά στο αδυνάτισμα. Τα αποτελέσματα είναι επιλεκτικά μόνο για τις ‘προβληματικές’ περιοχές και γι’ αυτό έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τοπικό αλλά και στο ολικό αδυνάτισμα.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται μείωση μόνο λίπους και όχι μυϊκού ιστού στις περιοχές που δυσκολευόμαστε να σμιλέψουμε με απλή γυμναστική. Μόλις μετά από λίγες συνεδρίες θα δεις διαφορά στο σώμα σου και θα έχεις μείωση πόντων.

Κάθε συνεδρία εκτελείται υπό την αυστηρή επίβλεψη εξειδικευμένου Personal Trainer. Αν εκτελείς το πρόγραμμα χωρίς απουσίες και παρασπονδίες, ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου, θα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει κάθε μέρα. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται από συνεχή παρακολούθηση, προσωπικές μετρήσεις και ενθάρρυνση που εγγυώνται την επίτευξη των στόχων σου.

Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία. Επισκέψου τώρα το Fitness Forum για να επωφεληθείς των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Vacu.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα.

Μάθε περισσότερα για το Vacu

Σχετικά με το Power Slim

Το Power Slim είναι ένα σύγχρονο ευρηματικό και καινοτόμο μηχάνημα. Μόλις στα 3 πρώτα λεπτά το σώμα σου αρχίζει να καίει λίπος. Ο συνδυασμός κίνησης, Infrared light και ιονισμού δρα κατευθείαν στα μιτοχόνδρια και αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις, οξυγονώνει τα κύτταρα, εξαλείφει την κούραση, βελτιώνει την φυσική κατάσταση και τη διάθεσή σου. Σε μία επίσκεψη θα καταλάβεις ότι έχει αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στο αδυνάτισμα.

Μετά από μερικές θεραπείες μπορείς να έχεις επαρκή αποτελέσματα ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα.

Μάθε περισσότερα για το Power Slim

Fitness Forum

To γυμναστήριο Fitness Forum ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο μεγαλύτερος χώρος άσκησης, αδυνατίσματος και αισθητικής στην Καρδίτσα, με μοναδικές εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ., άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό. To Fitness Forum Gym στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Καρδίτσας προσφέροντας τους το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών γυμναστικής, δίαιτας και ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.