10 Super Γιορτινές συνεδρίες Vacu ή Power Slim + 10 Δώρο για σένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Μόνο για 15 θέσεις! Χρόνια πολλά με Δώρα πολλά από το Fitness Forum, το Top Greek Gym στην Καρδίτσα!

10 Super Γιορτινές συνεδρίες Vacu ή Power Slim + 10 Δώρο για σένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Μόνο για 15 θέσεις! Χρόνια πολλά με Δώρα πολλά

Έκπτωση
80%
Κερδίζεις
401€
Ρίξε την τιμή 1€ με τον Κουμπαρά σου!
Η προσφορά λήγει σε:
Expires in:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Super γιορτινή προσφορά που σου κάνει δώρο 10 επιπλέον συνεδρίες Vacu ή Power Slim. Μόνο για 15 θέσεις! Πρόλαβε!

Σχετικά με το Vacu

Το Vacu είναι μια επαναστατική μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τα αποτελέσματα της αερόβιας άσκησης σε συνθήκες υποπίεσης, την πιο εξελιγμένη μορφή μη χειρουργικής λιποαναρρόφησης! Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί την αιμάτωση του λιπώδους ιστού και τη δημιουργία τριχοειδών αγγείων, με αποτέλεσμα να καταπολεμά την κυτταρίτιδα και να βοηθά στο αδυνάτισμα. Τα αποτελέσματα είναι επιλεκτικά μόνο για τις ‘προβληματικές’ περιοχές και γι’ αυτό έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο τοπικό αλλά και στο ολικό αδυνάτισμα.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται μείωση μόνο λίπους και όχι μυϊκού ιστού στις περιοχές που δυσκολευόμαστε να σμιλέψουμε με απλή γυμναστική. Μόλις μετά από λίγες συνεδρίες θα δεις διαφορά στο σώμα σου και θα έχεις μείωση πόντων.

Κάθε συνεδρία εκτελείται υπό την αυστηρή επίβλεψη εξειδικευμένου Personal Trainer. Αν εκτελείς το πρόγραμμα χωρίς απουσίες και παρασπονδίες, ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου, θα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει κάθε μέρα. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται από συνεχή παρακολούθηση, προσωπικές μετρήσεις και ενθάρρυνση που εγγυώνται την επίτευξη των στόχων σου.

Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία. Επισκέψου τώρα το Fitness Forum για να επωφεληθείς των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Vacu.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα.

Μάθε περισσότερα για το Vacu

Σχετικά με το Power Slim

Το Power Slim είναι ένα σύγχρονο ευρηματικό και καινοτόμο μηχάνημα. Μόλις στα 3 πρώτα λεπτά το σώμα σου αρχίζει να καίει λίπος. Ο συνδυασμός κίνησης, Infrared light και ιονισμού δρα κατευθείαν στα μιτοχόνδρια και αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις, οξυγονώνει τα κύτταρα, εξαλείφει την κούραση, βελτιώνει την φυσική κατάσταση και τη διάθεσή σου. Σε μία επίσκεψη θα καταλάβεις ότι έχει αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στο αδυνάτισμα.

Μετά από μερικές θεραπείες μπορείς να έχεις επαρκή αποτελέσματα ελέγχοντας την βουλιμία και προσέχοντας την διατροφή σου. Ταυτόχρονα, θα σου προτείνουμε ένα ευρηματικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα προάγει και θα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα. Μπορείς σύντομα και με λίγο κόπο να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά να έχεις καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα.

Μάθε περισσότερα για το Power Slim

Fitness Forum

To γυμναστήριο Fitness Forum ιδρύθηκε το 1992 και είναι ο μεγαλύτερος χώρος άσκησης, αδυνατίσματος και αισθητικής στην Καρδίτσα, με μοναδικές εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ., άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό. To Fitness Forum Gym στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Καρδίτσας προσφέροντας τους το μέγιστο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών γυμναστικής, δίαιτας και ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.